De buitengevel stucen zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet, zeker wanneer ouder stucwerk of steen op de buitengevel gescheurd of afgebrokkeld is. Het exterieur van uw woning of bedrijfspand is een blikvanger en valt mensen altijd het eerst op, daarom doen wij ons best om buitengevels een plaatje voor het oog te laten zijn.

Omdat buitengevels nogal wat weersinvloeden te verduren moeten hebben wordt er tijdens het stucen gewerkt met kalkpleister van Parexlanko (hydraulische kalk) dat problemen zoals scheuren in de gevel of afgebrokkelde buitenmuren verhelpt. Buitengevels worden bijna altijd met fijn schuurwerk afgewerkt in de basiskleur grijs en kunnen later nog in een andere gewenste kleur gesausd worden. Bijkomend voordeel van stucwerk aan de buitengevel is dat door ontwikkeling in materialen het tegenwoordig mede bijdraagt aan de isolatie. Voordat wij beginnen aan een dergelijke klus laten wij altijd een technisch rapport opstellen zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Weersafhankelijk

Bij het stuccen van buitengevels zijn wij altijd afhankelijk van het weer, omdat het beste resultaat bereikt wordt als het tussen de 10 en 25 graden is, en er uiteraard geen nachtvorst meer is. Binnenwerk zoals raapwerk of het werken met kalkpleister kunnen wij uiteraard wel het gehele jaardoor uitvoeren.

Offerte
aanvragen?
Contact
opnemen?
Inspiratie
opdoen?