Tadelakt Betonlook badkamers Waterdicht gestuukte badkamers

Een badkamer stucen is niet het eerste waar men aan zal denken, terwijl stucwerk in een badkamer toch een strakke maar ook traditionele uitstraling geeft (en waarbij het stucwerk in de badkamer ook gewoon waterdicht is). Wanneer u eens iets anders wilt dan tegels is stucwerk in de badkamer een goed en mooi alternatief. Stucwerk in de badkamer is een trend die echt pas een paar jaar geleden is ontstaan. Hierdoor zijn er echt nog niet veel mensen die ervoor hebben gekozen de badkamer te laten stucen en zorgt u echt voor een unieke ambiance.

Stucwerk in de badkamer

Stucwerk in de badkamer hoeft niet alleen op de muren en plafond te worden aangebracht. Met de juiste materialen en technieken is het heel veelzijdig toe te passen. Zo kunnen bijvoorbeeld ook ligbaden en wastafels door middel van stucwerk in de badkamer verwerkt worden. Hoewel men bij tegels vaak denkt aan een geheel witte badkamer of combinatie met bijvoorbeeld zwart of grijs, wordt bij een badkamer stucen vaak gekozen voor meer natuurlijke kleuren.

Dat voor bescherming tegen het vocht geen tegels meer nodig zijn heeft stucwerk in de badkamer onder andere te danken aan de producten met waterdichte eigenschappen die gebruikt worden. Daarnaast speelt uiteraard ook de techniek die bij een badkamer stucen toegepast wordt een grote rol bij de bescherming tegen vocht in een ‘natte ruimte’. M.v.h. stucadoorsbedrijf levert de beste kwaliteit door gebruik van de nieuwste technieken qua afwerking en goede stucmaterialen die waterdicht en schimmelwerend zijn.

Offerte
aanvragen?
Contact
opnemen?
Inspiratie
opdoen?