Tadelakt Betonlook badkamers Waterdicht gestuukte badkamers

Wij werken met diverse materialen die erg geschikt zijn om de badkamer meeaf te werken. Met de producten geschikt voor badkamers kan van een badkamereen mooi geheel worden gemaakt door vloeren, muren en badmeubelen te voorzienvan dezelfde coating. Het kan nagenoeg op iedere ondergrond worden aangebracht,waardoor het niet noodzakelijk is oude materialen te verwijderen. 

 

Beal materialen in de badkamer

Wanneer u op zoek bent naar een Beal badkamer kan het best gekozen wordenvoor Mortex. Dit product heeft een betonlook waarmee u een strakke, robuusteuitstraling krijgt. Het materiaal is al waterdicht vanaf 1 mm, waardoor een dunne laagslechts genoeg is voor een mooie afwerking van vloeren, wanden, plafonds, ligbaden,douches, en wastafels. Badkamers van Beal hoeven niet meer geïmpregneerd ofafgelakt te worden om waterdicht te zijn, er kan hooguit nog een olie, lak of waslaagworden aangebracht als beschermende laag tegen vuilaanslag.

Een Beal badkamer kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. Er is een diverskleurengamma beschikbaar waarbij u ook nog eens meerdere kleuren kunt combinerenom bijvoorbeeld een bepaald badmeubel op te laten vallen. Afhankelijk van deafwerking zijn er verschillende texturen en een meer of minder sterke tekeningvan het materiaal zichtbaar.

Offerte
aanvragen?
Contact
opnemen?
Inspiratie
opdoen?